In English På svenska

Referenser

  ”På en konferensresa under Alpine Legends ledning får man magiska krafter. Vi hittar oanade energireserver som gör att vi kan konferera, åka skidor och dansa som om vi aldrig gjort annat. Genom era professionella arrangemang skapar vi en stämning som vi lever på resten av året. Tack från hela Vinge!“

  Anna Rasin, Advokatfirman Vinge

  “Tusen tack för en fantastiskt anordnad resa! Alla här är otroligt nöjda med flera nya och spännande erfarenheter i bagaget. Jag/vi tycker att ni gjorde ett strålande jobb!!! Planeringen kändes toppen och genomförandet likaså, inte minst när det inte gick som planerat.

  Jag gillar Rogers kommentar ”jag har aldrig kräkts på en vackrare plats”. Kändes verkligen tryggt att ni hade koll när det sket sig (och det här tycker jag är ett riktigt bra säljargument för er). För mig/oss var det här personlighet och proffsighet när det är som bäst!”

  Håkan Andersson, Freesourcing

  Nu är vi tillbaka i Svedala med oförglömliga minnen utifrån de härliga dagar vi hade med er i Österrike förra veckan. Dagarna med er var något av det bästa jag upplevt, och jag har tidigare motiverat varför. Er professionella inställning, gemytet ni skapade, och den skidglädje ni lockade fram är oförglömlig. Superlativen står som spön i backen, men ni är värda alla omnämningar ni kan få.

  Martin Netinder, Peak Performance Production AB

  Alpine Legends är helt unika i att få alla i vårt gäng att känna sig välkomna och trivas. Guiderna är kunniga, omtänksamma och har koll på minsta detalj. Vi är ett rätt kräset gäng men Alpine Legends har alltid överträffat våra förväntningar. Att åka med någon annan finns helt enkelt inte på kartan.

  Karin Nordborg, Danowsky & Partners Advokatbyrå

  Vi fick en fantastisk resa i år igen! Det är ovärderligt vad de här resorna gör för vår sammanhållning och teamkänsla.

  Peter Bolinder, Netsurvey

  Tack för den ultimata konferensen. Det är svårt att få mer energi och bättre diskussioner i konferensarbetet än det vi hade i Courmayeur. Upplägget var perfekt med en bra blandning av arbete, fritid och teamkänsla. Alla var helnöjda – och det var inte dyrare än motsvarande konferens i Sverige. 5 av 5 på rejta.se 🙂

  Jesper Kärrbrink, Eniro

  Vi har genomfört många nätverksträffar genom åren och inget arrangemang har varit så lyckat som det vi upplevde tillsammans med Alpine Legends i Champoluc.

  Hela processen från första mötet, presentation av upplägg till genomförandet på plats var av yppersta kvalitet. Det märks tydligt att Alpine Legends själva brinner för god mat och alpin skidåkning.

  Claes Nordebäck, BDO Corporate Finance

  Ja, vad kan man säga om Alpine Legends utan att det låter som man far med osanning? Påhittigheten, engagemanget, kunnigheten, servicen, lösningsorienteringen, professionalismen, värmen och glädjen i mötet med alla oss på företaget, proaktiviteten, detaljkollen på allt (24/7!) osv.

  Aldrig har vi arbetat med en leverantör som både lyckas möta våra höga krav, och samtidigt får varje individ att känna sig personligt omhändertagen, sedd, hörd och mycket, mycket nöjd. Som projektledare är det en ynnest att kunna känna ett sådant förtroende och absolut trygghet i att resan kommer att bli fantastiskt, in i minsta detalj.

  Jennifer Woxö, Advokatfirman Lindahl