• Engelska

Kongress i St Moritz

Tänk dig en grupp på 220 personer från ett tjugotal länder som har 67 olika researrangemang. Tänk dig sedan att alla dessa, på ett smidigt sätt skall ta sig till en bekväm alport med mycket snö. Där alla får känna sig så speciella som de är. Vi ordnar det!

Med 11 konferensrum i 7 dagar är det många seminarieledare som vill ha extra passning. Bland dessa ambitiösa yrkesmänniskor på årlig konferens finns det några riktigt duktiga skidåkare och andra som aldrig sett snö. Några vill hyra de bästa skidorna som finns på marknaden och andra vill rida i lössnö. Några vill bada, andra vill spela curling. Vi löser det.

En kväll vill de äta middag på berget varpå vi öppnar sittliften i beckmörker och tar alla 220, via en glühwein-station, med facklor på en vintervandring till den legendariska krogen El Paradiso.

Vi vet också att de vill roa sig kungligt om kvällarna varpå vi dagligen ordnar en egen ingång på den hetaste nattklubben i St. Moritz. Förutom en kväll då vi bygger om hotell-loungen till Rockklubb.

Och när snöstormen viner och riskerar att stänga bergspasset mellan St. Moritz och flygplatsen får vi tack vare goda kontakter i det schweiziska vägverket försäkran från högsta ort att passet kommer att vara öppet när det är dags för avresa.

Efter 9 dagar med 16 timmar schemalagda aktiviteter per dygn var vinterns största jobb till ända.

Kontakta Oss

Let’s set things in motion

    Typ
  • Skidåkning
  • Vandring
  • Cykling
  • Vår
  • Höst
* = obligatoriska

Alpine Legends AB
Västmannagatan 24
113 60 Stockholm


Mer information:
Telefon: +46 (0)8 562 159 90
Mail: info@alpinelegends.se

Företagsinformation
Vanliga frågor