• Engelska

La Dolce Vita

Vad gör man med 30 härliga IT-konsulter som redan varit på de flesta skidorter av rang? Man plockar fram en konferensresa till Cortina så klart.

OS-bob i 130 knyck, ett antal Guide Michelin-omnämnda gourmetkrogar, pister för alla smaker, soliga uteserveringar, vykortsvackra Dolomitklippor, myllrande gågata med omtalat uteliv och en bykärna med allt man kan önska av en italiensk alpinpärla.

Vi ordnade boende mitt i byn, tog en kväll med kälkar, åt hemlagad hyttmat med gott karaffvin och lyckades få ner alla gäster för den blå pisten mer eller mindre helskinnade, ”Da capo!”, sa man efteråt.

Skidåkningen i Cortina är varierad och fördelad på ett antal olika berg. En dag tog vi bussen till grannen Arabba och fick njuta av glaciärskidåkning på klassiska berget Marmolada och solig långlunch på vårt stamhak Hotell Malita. Konferenspass, spa-besök och VIP-entré på nattklubben avrundade den dagen. När mataffären krånglade kom en av stjärnkrogarnas krögare till undsättning, två timmar senare var picknicken dukad i solig glänta intill pisten, med Carlos eget vin, ostar och kallskuret.

Resan kan även kryddas med ett avslutande dygn i magiska Venedig. Våra konsulter ville dock inte förlora en enda skiddag denna gång.

Kontakta Oss

Let’s set things in motion

    Typ
  • Skidåkning
  • Vandring
  • Cykling
  • Vår
  • Höst
* = obligatoriska

Alpine Legends AB
Västmannagatan 24
113 60 Stockholm


Mer information:
Telefon: +46 (0)8 562 159 90
Mail: info@alpinelegends.se

Företagsinformation
Vanliga frågor