• Engelska

Termalbad och kulinariska pärlor

Våra kära advokater ville se mer än Reykjavik. Därför förlade vi inledningsvis konferens och boende till vackra och bekväma Frost and Fire, B&B superior beläget vid forsen i den lilla byn Hveragerdi. Utgångsläget vid bergets fot är perfekt för konferens och aktiviteter.

Utomhusbad är en mycket kär tradition vi gärna förvaltar och att avrunda konferenspassen med ett dopp i någon av gårdens tre uppvärmda utomhuspoolerna är inte fel. Islandshästar över fors och berg, Quad-bike på fjället och rundturen The Golden Circle med vattenfall och gejsrar är några exempel på aktiviteter kring husknuten. Två nätter i obygden avrundades med en hummermiddag hos Jon och Jon, på sydkustens strand, som sent kommer att glömmas.

Därefter var det dags att uppleva mytomspunna Reykjavik. Boende mitt i den isländska huvudstaden, shopping och rundvandring på stan, fördrink på 101 Reykjavik och brakmiddag på Fish Market. Slutligen gavs möjlighet att vandra från bar till bar hela natten fram till transferbussens avgång mot flygplatsen på morgonkulan.

Island är kontrasternas ö, en gammal favorit med lättillgänglig vildmark och galet nattliv. Hit tar vi gärna grupper som inte vill just till Alperna eller andra bergskedjor. Passar alla storlekar på grupper. Här finns mycket av det som vi står för; Vildmark, vackra vulkaner, fjäll och glaciärer. Dessutom en huvudstad med magiska vyer, exemplariska konferenshotell, erkänt ökänt nöjesutbud och restauranger som trollbinder varje gourmand.

Kontakta Oss

Let’s set things in motion

    Typ
  • Skidåkning
  • Vandring
  • Cykling
  • Vår
  • Höst
* = obligatoriska

Alpine Legends AB
Västmannagatan 24
113 60 Stockholm


Mer information:
Telefon: +46 (0)8 562 159 90
Mail: info@alpinelegends.se

Företagsinformation
Vanliga frågor