• Engelska

Vandring på Mont Blancs sydsida

Sent på sommaren ville detta moderna unga företag, där alla redan “gjort allt”, hitta på nåt nytt. Ledningen ville inspirera och betona välmående och hälsa i företaget, bort från storstad. Vi hade lösningen.

Vandring under sensommaren då det fortfarande är varmt och vackert, på den spektakulära sydsidan av Mont Blanc.

Smidigt direktflyg från Oslo till Milano. Varma focaccia på bussen. Första nätterna på underbart nyrenoverat hotell med takterrass mitt i den slumrande alpbyn La Thuile. Gourmetmiddagar på hotellet.

Dag 1; Uppvärmning och lätt vandring till legendarisk bergsrestaurang upp mot lilla St. Bernardspasset.

Dag 2; Vandring från La Thuile 1440 m.ö.h. till Courmayeur 1220 m.ö.h. via passet Col d’Arp 2570 m.ö.h. på knappt åtta timmar. Inte för tufft men ändå en lagom utmaning. Charmigt hotell med stor terrass bokat mitt i Courmayeur för sista övernattningen. Fonduemiddag och party bland Courmayeurs gamla vattenhål som avskedsföreställning.

Dag 3; Lat kontinental frukost följt av rafting, MTB och klättring innan en avslutande lunch på kultförklarad Pizzeria Tunnel.

Psst! Vi valde att resa i mitten av september, vi slapp lämmeltåg av vandrare och fullbokade hotell. Vi fick berget för oss själva. Leverantörer och krögare hade tid och kunde leverera service i världsklass.

Kontakta Oss

Let’s set things in motion

    Typ
  • Skidåkning
  • Vandring
  • Cykling
  • Vår
  • Höst
* = obligatoriska

Alpine Legends AB
Västmannagatan 24
113 60 Stockholm


Mer information:
Telefon: +46 (0)8 562 159 90
Mail: info@alpinelegends.se

Företagsinformation
Vanliga frågor