Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/alpinelegends.se/public_html/wp-content/themes/alpinelegends/page-slidefive-referenser.php on line 10
Referenser | Alpine Legends
 • Engelska

Referenser | Alpine Legends

  ”Many thanks to you and the team for an excellently run conference last week. I have been to many of these types of events in my corporate travels and the work that Alpine Legends did for our team far exceeded any of my past experiences.

  Not only were you tight and accurate, but you all did it in a way that you treated us as partners and friends rather than simply clients.”

  Jonathan Hodge, BTS in St Moritz

  Tack!

  Vi är alla helt lyriska över hur lyckad resan var. Jag hade höga förväntningar, och dessa överträffades med råge. Ni har ett riktigt riktigt bra erbjudande och det som attraherar mig allra mest är på vilket självklart sätt ni såg till att precis alla hade det bra. Servicenivå on point!

  Sedan blev jag personligen sugen på att åka mycket mer skidor också men det är ju en effekt som berg brukar ha ☺

  Ha det riktigt riktigt bra Johan så är jag säker på att vi hörs av framöver!

  Adam Lichtneckert, VD, More PR

  Hej Alpine Legends

  Jag måste bara skicka några rader till er efter vår senaste resa. Jag trodde inte att det kunde bli bättre än förra gången. Men ni fortsätter bara att överleverera. Ni är helt enkelt ett genuint unikt gäng. Er förmåga att vara superprofessionella och samtidigt personliga är makalös. Det bubblade på kontoret veckan efter vi kom hem. Resan tryckte in massor av syre i organisationen. Det är helt enastående att få se och följa. Min förhoppning är att ni vill gå vid vår sida och fortsätta utveckla vår verksamhet.

  Det kan tyckas som att en leverantör av resor inte har någon plats annat än som ”leverantör”. Så är det inte med er. Ni är en levande del i vårt kulturbygge och våra framgångar. Faktiskt väldigt coolt.

  Ett stort och varmt tack!

  Malcolm Wiberg, Lindahl (numera Westerberg & Partners)
  ”Episkt, vad ska jag annars säga!
  Jag börjar väl landa lite grann, fantastisk konferens som jag vill ha mer av.
  Sammanfattningsvis kan sägas att denna konferens blir svårslagen. I min värld var denna nummer 1 av alla konferensresor jag varit med om och då har det blivit några under årens lopp.”
  Tony Söderlund, Sylog

  Hej,

  Vill skicka ett stort, varmt och hjärtligt TACK till er alla som var med och jobbade för att vår vinterkonferens i Chamonix blev så bra!

  På olika sätt – men lika proffsigt och engagerat – var ni alla med och bidrog till att våra kollegor kunde åka hem med glada skratt, nya insikter och härlig skidåkning i bagaget.

  Det var så kul att jobba med er alla – tusen tack för det!

  Ida Lingner Projektledare / Project Manager Advokatfirman Vinge

  Jag måste skriva till dig/er och tacka er för en helt fantastisk upplevelse, jag vet att det är ca en månad sen men det har inte gått en dag utan att mina tankar har svävat iväg till våra dagar i Kirchberg. De var helt magiska!

  Från första stunden på flygplatsen till sista stunden i bussen påväg till Munchen så var ert värdskap helt fantastiskt. Ni hade tänkt på exakt allt, även den minsta lilla detalj.

  Sedan måste jag säga att både du och Johan sitter på en väldigt fin egenskap, ni ser varje person som en enskild individ och det tycker jag nog var det mest fantastiska. Det är få personer som gör det och framför allt när man befinner sig i så stora gäng.

  Tusen tack än en gång för en helt fantastisk upplevelse och tack för att ni är så fantastiska människor!

  Jag avslutar med mitt nya favoritcitat

  Vi är där vi är”

  Filipha Sandberg, Senior Buyer Sportswear

  ”Detta var den bästa skidresan jag varit på”

  ”Våra guider Jonte och Tompa levererade en upplevelse i världsklass”

  Ovan är några citat tagna från vår resa till Fieberbrunn tillsammans med Alpine Legends. Vårt mål var att skapa en unik upplevelse för våra kunder, resultatet blev mycket bättre än så. Från att våra guider mötte oss på flygplasten till att de lämnade oss levererade de en 5 plus upplevelse. Deras erfarenhet, känsla för service samt engagemang, hela tiden med kunden i centrum, gjorde att vi kunde slappna av och bara njuta av resan.

  Ett extra stort tack riktar vi till våra professionella guider Jonatan och Tomas.

  Detta kommer att bli en tradition.

  Marcus Grönberg, Peak Performance Production

  ”It was the first ski conference that I’ve been on with my new company and it certainly exceeded all expectations. Thank you so much for all of your efforts both before and during the conference – you were all constantly cheery and helpful whenever I had any questions.

  A highlight was the unforgettable dinner at El Paradiso on Friday night. Everything from the music upon arrival, the candle-lit walk and ice sculptures made the evening truly special.

  Please pass on my thanks to all who were involved, but especially Erik, Tatiana, Henrik, and whoever organised the conditions on Thursday and Sunday!”

  Anna, Congress for consultants

  Because of a tailor made trip’s nature – original and unique – you will need references to strengthen your decision, preferably from your surroundings or even in your sector. Call us so that we can advise you on some.[:]

  Alpine Legends at your discreet service

  Vi har genomfört många nätverksträffar genom åren och inget arrangemang har varit så lyckat som det vi upplevde tillsammans med Alpine Legends i Champoluc.

  Hela processen från första mötet, presentation av upplägg till genomförandet på plats var av yppersta kvalitet. Det märks tydligt att Alpine Legends själva brinner för god mat och alpin skidåkning.

  Claes Nordebäck, BDO Corporate Finance

  Tack för den ultimata konferensen. Det är svårt att få mer energi och bättre diskussioner i konferensarbetet än det vi hade i Courmayeur. Upplägget var perfekt med en bra blandning av arbete, fritid och teamkänsla. Alla var helnöjda – och det var inte dyrare än motsvarande konferens i Sverige. 5 av 5 på rejta.se 🙂

  Jesper Kärrbrink

  Vi fick en fantastisk resa i år igen! Det är ovärderligt vad de här resorna gör för vår sammanhållning och teamkänsla.

  Peter Bolinder