Inspiration

 • Anrika Mürren

  Mürren lämnar ingen oberörd. Byn ligger på en klipphylla 400 meter lodrätt ovanför dalen Lauterbrunnen mitt i schweiziska Berner Oberland. Utsikten mot de klassiska topparna Eiger, Mönch och Jungfrau är minst sagt spektakulär. Att filmklassikern ”I Hennes Majestäts Hemliga Tjänst” spelades in här 1967 brukar väcka mångas nyfikenhet. Hit åkte vi med ett härligt blandat gäng konsulter.

  Läs vidare
 • Cykelparadiset Leogang

  Det finns en vacker charmig plats i Österrike där alla cyklar ler.

  Hisnande gröna berg och vackra breda dalar. Gamla trähus och glada kor. Här slingrar sig vackra cykelvägar längs de vilda vattendragen i dalen hela vägen ner till den namnkunniga sjön vid Zell am See.

  Läs vidare
 • Norr om polcirkeln

  På senare år har vi fått blodad tand för våra egna mäktiga bergsmassiv i norra Skandinavien. Många är nu våra grupper som fått uppleva de oändliga och skidvänliga bergen runt Abisko och Riksgränsen, och de välpreparerade pisterna i gemytliga Björkliden. 

  Läs vidare
 • La Dolce Vita

  Vad gör man med 30 härliga IT-konsulter som redan varit på de flesta skidorter av rang? Man plockar fram en konferensresa till Cortina så klart.

  Läs vidare
 • Kongress i St Moritz

  Tänk dig en grupp på 220 personer från ett tjugotal länder som har 67 olika researrangemang. Tänk dig sedan att alla dessa, på ett smidigt sätt skall ta sig till en bekväm alport med mycket snö. Där alla får känna sig så speciella som de är. Vi ordnar det!

  Läs vidare
 • Bottenlös snö och magdans i Turkiet

  Vart tar man sex grabbar som åker mer skidor på en vecka än de flesta gör på en säsong? Vart tar man sex grabbar som dessutom åkt skidor med oss så länge vi kan minnas (närmare 30 år…)? Varför inte Turkiet med sina sju skidorter?

  Läs vidare
 • Vandring på Mont Blancs sydsida

  Sent på sommaren ville detta moderna unga företag, där alla redan “gjort allt”, hitta på nåt nytt. Ledningen ville inspirera och betona välmående och hälsa i företaget, bort från storstad. Vi hade lösningen.

  Läs vidare
 • På vespasadeln i Piemonte

  Vare sig man väljer vår, försommar eller sensommar så är vår nya succéresa Vespa-safari till Piemonte ett lyckat koncept för hela gänget. Alla klarar av att hantera de lättkörda eu-mopparna och känslan påminner lite grann om att åka lagg tillsammans. Men här åker man ofta i shorts och t-shirt.

  Läs vidare
 • Berg och bad i Annecy

  15 personer ville förlänga sommaren och kombinera Tour de France-cykling i bergen och boende i hytta med franska middagar i exklusiv miljö vid vattnet. När temperaturen i Stockholm sjönk mot 15 grader var det fortfarande shorts- och badvänligt i Alperna.

  Läs vidare
 • Termalbad och kulinariska pärlor

  Våra kära advokater ville se mer än Reykjavik. Därför förlade vi inledningsvis konferens och boende till vackra och bekväma Frost and Fire, B&B superior beläget vid forsen i den lilla byn Hveragerdi. Utgångsläget vid bergets fot är perfekt för konferens och aktiviteter.

  Läs vidare