Referenser

  Hej Alpine Legends

  Jag måste bara skicka några rader till er efter vår senaste resa. Jag trodde inte att det kunde bli bättre än förra gången. Men ni fortsätter bara att överleverera. Ni är helt enkelt ett genuint unikt gäng. Er förmåga att vara superprofessionella och samtidigt personliga är makalös. Det bubblade på kontoret veckan efter vi kom hem. Resan tryckte in massor av syre i organisationen. Det är helt enastående att få se och följa. Min förhoppning är att ni vill gå vid vår sida och fortsätta utveckla vår verksamhet.

  Det kan tyckas som att en leverantör av resor inte har någon plats annat än som ”leverantör”. Så är det inte med er. Ni är en levande del i vårt kulturbygge och våra framgångar. Faktiskt väldigt coolt.

  Ett stort och varmt tack!

  Malcolm Wiberg, Lindahl (numera Westerberg & Partners)

  Ni har som vanligt varit magiska. AL är helt outstanding när det gäller att förstå vad som är viktigt och kan lösa problem. Det är en väldigt stor anledning till att vi även vill köra höstkonferensen med er. Gäller alla anställda som jag träffat. Ser fram emot ett höstförslag till soliga berg.

  Michael Albrecht, VD, AddQ

  I en organisation där företagskultur och våra värderingar står högt på agendan är vi oerhört tacksamma för att Alpine Legends vid flera tillfällen gjort våra resor oförglömliga för våra medarbetare! Alpine Legends guider har förmågan att nästintill sömlöst flyta in i organisationen och levererar skidåkning och upplevelser med ett exceptionellt engagemang, lyhördhet och känsla för detaljer – något vi verkligen uppskattar!

  Tone Myhre-Jensen, Managing Partner, Advokatfirman Cederquist

  Hej Erik,

  Tack så mycket, jag vet inte om det var din hälsning eller dina fantastiska kollegor (eller en kombination av båda) som gjorde att vi hade ett av våra bästa events hittills. Till och med Maria som bröt foten var glad.

  Du ska vara riktigt stolt över Alpine Legends och kollegorna där – de går genom eld för oss!

  Nu är vi redan i gång att få ihop något bra till september!

  Sköt om sig!

  Per Eriksson, Head of Market Communication, Octapharma

  ”Many thanks to you and the team for an excellently run conference last week. I have been to many of these types of events in my corporate travels and the work that Alpine Legends did for our team far exceeded any of my past experiences.

  Not only were you tight and accurate, but you all did it in a way that you treated us as partners and friends rather than simply clients.”

  Jonathan Hodge, BTS in St Moritz

  Har haft nöjet att använda Alpine Legends i drygt 10 år med olika grupper, både stora och små, både vinter och sommar, både grymma skidåkare och nybörjare, både svenska och internationella chefer. Två saker har dock alltid varit detsamma, det har lutat och alla deltagare har givit 10/10 till Alpine Legends leverans och personal.

  Jesper Kärrbrink, Styrelseordförande Green Jade Games Ltd, CEGO A/S, Pariolay Ltd, Internet Vikings AB, Boneprox AB
  “All went awesome!  We had an amazing time and everyone was so excited. Your guides were brilliant as always. Hats off to all 3 of them – Anna, Hasse and Love!
  Many thanks for everything, even the weather !! Did you plan that too 🤣🤣?”
  Roberta Geres, Mr Green part of William Hill

  Hello Alpine Legends

  It was (like always) a pleasure working with you again in general. Everything works in a flow, and every problem is solved in a few minutes. That´s just great, and you can be very proud of the whole Alpine Legends Team!!!

  I´m looking forward to work together soon again.

  Tom Schnabl, UIAGM Mountain Guide, St. Anton am Arlberg

  Tack!

  Vi är alla helt lyriska över hur lyckad resan var. Jag hade höga förväntningar, och dessa överträffades med råge. Ni har ett riktigt riktigt bra erbjudande och det som attraherar mig allra mest är på vilket självklart sätt ni såg till att precis alla hade det bra. Servicenivå on point!

  Sedan blev jag personligen sugen på att åka mycket mer skidor också men det är ju en effekt som berg brukar ha ☺

  Ha det riktigt riktigt bra Johan så är jag säker på att vi hörs av framöver!

  Adam Lichtneckert, VD, More PR

  Vi har genomfört många nätverksträffar genom åren och inget arrangemang har varit så lyckat som det vi upplevde tillsammans med Alpine Legends i Champoluc.

  Hela processen från första mötet, presentation av upplägg till genomförandet på plats var av yppersta kvalitet. Det märks tydligt att Alpine Legends själva brinner för god mat och alpin skidåkning.

  Claes Nordebäck, BDO Corporate Finance
  ”Episkt, vad ska jag annars säga!
  Jag börjar väl landa lite grann, fantastisk konferens som jag vill ha mer av.
  Sammanfattningsvis kan sägas att denna konferens blir svårslagen. I min värld var denna nummer 1 av alla konferensresor jag varit med om och då har det blivit några under årens lopp.”
  Tony Söderlund, SYLOG

  Hej,

  Vill skicka ett stort, varmt och hjärtligt TACK till er alla som var med och jobbade för att vår vinterkonferens i Chamonix blev så bra!

  På olika sätt – men lika proffsigt och engagerat – var ni alla med och bidrog till att våra kollegor kunde åka hem med glada skratt, nya insikter och härlig skidåkning i bagaget.

  Det var så kul att jobba med er alla – tusen tack för det!

  Ida Lingner Projektledare / Project Manager Advokatfirman Vinge

  Jag måste skriva till dig/er och tacka er för en helt fantastisk upplevelse, jag vet att det är ca en månad sen men det har inte gått en dag utan att mina tankar har svävat iväg till våra dagar i Kirchberg. De var helt magiska!

  Från första stunden på flygplatsen till sista stunden i bussen påväg till Munchen så var ert värdskap helt fantastiskt. Ni hade tänkt på exakt allt, även den minsta lilla detalj.

  Sedan måste jag säga att både du och Johan sitter på en väldigt fin egenskap, ni ser varje person som en enskild individ och det tycker jag nog var det mest fantastiska. Det är få personer som gör det och framför allt när man befinner sig i så stora gäng.

  Tusen tack än en gång för en helt fantastisk upplevelse och tack för att ni är så fantastiska människor!

  Jag avslutar med mitt nya favoritcitat

  Vi är där vi är”

  Filipha Sandberg, Senior Buyer Sportswear

  ”Detta var den bästa skidresan jag varit på”

  ”Våra guider Jonte och Tompa levererade en upplevelse i världsklass”

  Ovan är några citat tagna från vår resa till Fieberbrunn tillsammans med Alpine Legends. Vårt mål var att skapa en unik upplevelse för våra kunder, resultatet blev mycket bättre än så. Från att våra guider mötte oss på flygplasten till att de lämnade oss levererade de en 5 plus upplevelse. Deras erfarenhet, känsla för service samt engagemang, hela tiden med kunden i centrum, gjorde att vi kunde slappna av och bara njuta av resan.

  Ett extra stort tack riktar vi till våra professionella guider Jonatan och Tomas.

  Detta kommer att bli en tradition.

  Marcus Grönberg, Peak Performance Production