Våra Vänner

Egentligen borde vi kanske säga ”ingen nämnd, ingen glömd”, men vi vill ändå passa på att tacka några av våra vänner.

Ett grymt stort tack till våra underbara leverantörer, som ser till att vi är utrustade med marknadens bästa prylar. Peak Performance, SalomonKombi, Suunto och Alpingaraget – vad vore vi utan er?

Tack till Sherpa Pra Sec i St. Jacques vid Monterosas fot, för att vi får ta in för natten och njuta av god grappa och sköna sängar. Tack Remo Baltermia, och alla andra riktigt duktiga bergsguider vi får chansen att jobba med år efter år. Tack till Sandhamnsguiderna som alltid ställer upp när vi lämnar bergen för skärgården. Och såklart, ett enormt stort tack till Mattias FredrikssonOskar EnanderDan KullbergLars Thulin och Mike Guest som löpande bidrar med legendariska bilder. För att inte tala om filmerna som Henrik Andersson generöst delar med sig av.

I vår ambition att bidra till en bättre värld har vi valt att donera pengar till två organisationer som ligger oss varmt om hjärtat; Naturskyddsföreningen och förbundet Sane.

Det är viktigt för oss att ta ansvar för framtiden genom att stödja Naturskyddsföreningens viktiga arbete för en hållbar utveckling och en bättre miljö.

Förbundet Sane arbetar för att sprida kunskap om den allvarliga sjukdomen PANS och andra immunpsykiatriska tillstånd samt ge stöd till drabbade barn och familjer.

  • Kombi-500x500-mono
  • Klingheim-500x500-black
  • Alpingaraget-400x400