I BEGYNNELSEN…
Vi möttes under ett fruktträd i Rosendahls trädgårdar på Djurgården i Stockholm i juli 2006. Erik som just gått ut Handels i Göteborg, efter 12 skidsäsonger, ville starta eget. Han snackade med Johan i Stryn, som tipsade om alpräven Peffe, som tog med sig Henrik från hans basläger vid foten av Monterosa, och slutligen anslöt även Anna från Luzern. Våra gemensamma nämnare var skidåkning, berg och service. Det var lätt att enas om en affärsidé. Ett företag som bygger på vår passion och samtidigt något vi kan leva av och för. Nu finns vi och vår ocean av erfarenheter till gagn för er och era alpina önskemål. Välkomna till Alpine Legends!

 

 • Vi kan det här med berg.

  Vi skapar konferensresor för små och stora grupper till Alperna, Fjällen och andra berg runt om i Europa. Vi tar ansvar för helheten och levererar trygghet till företag med höga krav, som har gjort och sett allt.
 • Vi vet att vackra vyer föder vackra tankar.

  Ett möte människor emellan har allt att vinna på en vacker omgivning. Redan de gamla grekerna förstod sambandet mellan utsikt och insikt. Säga vad man vill om Alperna och andra berg, men vackert är det.
 • Vi förstår att resan inte är målet.

  En företagsresa är inte en semesterresa. Vi talar om helt andra krav på effektivitet och timing. Resan är ett medel för er att nå ett högre mål, att bli ett framgångsrikt företag. Det är det vi har specialiserat oss på.
 • Vi har drömjobbet.

  Vi åker visserligen skidor på arbetstid, men det bästa med vårt jobb är att se till att du och ditt gäng har det bra. Lotsa er rätt på berget, hitta konferenslokaler där ni inte trodde att de fanns, och såklart visa er våra bästa restauranger.
 • Vi älskar stamgäster.

  Vi skräddarsyr resan så att den passar. Vi vill att Du och ditt gäng ska vara så nöjda att ni kommer tillbaka. År efter år. Det är bättre för er och bättre för oss.
 • Vi erbjuder ett obegränsat urval av destinationer.

  Vi tar grupper till berg runt om i hela världen, så vi kan med stor sannolikhet erbjuda er destinationer ni kanske aldrig förut hört talas om. Nyfiken? Ring oss!