In English På svenska

Våra Vänner

Egentligen borde vi kanske säga ”ingen nämnd, ingen glömd”, men vi vill ändå passa på att tacka några av våra vänner.

Ett grymt stort tack till våra underbara leverantörer, som ser till att vi är utrustade med marknadens bästa prylar. Peak Performance, Salomon, Najo, Dynafit, Kombi, Suunto och Alpingaraget – vad vore vi utan er?

Tack till Sherpa Pra Sec i St. Jaques vid Monterosas fot, för att vi får ta in för natten och njuta av god grappa och sköna sängar. Tack Remo Baltermia, och alla andra störtsköna bergsguider vi får chansen att jobba med år efter år. Tack till Sandhamnsguiderna som alltid ställer upp när vi lämnar bergen för skärgården. Och såklart, ett enormt stort tack till Mattias FredrikssonOskar EnanderDan KullbergLars Thulin och Mike Guest som löpande bidrar med legendariska bilder. För att inte tala om filmerna som Henrik Andersson generöst delar med sig av.

I vinter kommer vi också att trampa snö och gå uppför med hjälp av Snowfoot, den nya tidens snösko!

Vi tänkte också passa på att nämna att vi är stolta silversponsorer åt Naturskyddsföreningen. Det är viktigt för oss att ta ansvar för framtiden genom att stödja Naturskyddsföreningens viktiga arbete för en hållbar utveckling och en bättre miljö.

Dynafit-500x500-blackNAJO-500x500-blackKombi-500x500-monoKlingheim-500x500-blackAlpingaraget-400x400